Help Oekraïne! Airsoft Bazaar zamelt in

Help Oekraïne


Help Oekraïne! Airsoft Bazaar zamelt in.

Via bovenstaand formulier kun je aangeven wat je allemaal op wilt sturen, dan kunnen wij de stichting hier alvast op voorbereiden. Per mail sturen we je dan het adres waar je de goederen naartoe kunt sturen of brengen.

Airsoft Bazaar is benaderd door Stichting Oekrainers in Nederland. Zij hebben ons om hulp gevraagd wegens de schrijnende situatie in Oekraïne. Zij hebben ons gevraagd om overtollige spullen die niet worden gebruikt te doneren. Wij vanuit de Airsoft Community kunnen bijzondere goederen leveren. Denk aan tactische vesten, (camouflage) kleding, nachtkijkers of eventueel een echte ballistische helmen (van de verzamelaar). Echter hoeft het niet te stoppen bij “militaire” spullen. Medische zaken zijn ook zeer welkom! En heb jij dekens, kleding of andere spullen over? Dit kunnen zij goed gebruiken. Alle beetjes helpen! Wij vragen je nadrukkelijk om geen wapens te doneren.

Er zijn afspraken gemaakt met de stichting. Zij houden ons op de hoogte via foto's over de transporten en het afleveren van de goederen. Iedere dag rijden zij met meerdere busjes met vrijwilligers op en neer tussen Nederland en Oekraïne om de spullen af te leveren.  Om ervoor te zorgen dat wij (en daarmee jullie) op de hoogte gehouden worden kun je in de beschrijving van je pakket “Namens Airsoft Bazaar” gebruiken. Zo ontvangen wij foto’s van de goederen, het transport en de aankomst. Deze zullen wij vervolgens met jullie delen. 

Verder hebben we het nadrukkelijke verzoek gekregen voor de volgende goederen. Hieraan is een groot tekort:
  • Pijnstillers en ontstekingsremmende medicijnen
  • Allerlei soorten verband
  • Hydrogel verband (tegen brandwonden)
  • Infusiesystemen
  • Spalken / braces
  • Tourniquets 


Contact informatie

Email:
support@airsoftbazaar.com
Facebook:
airsoftbazaarcom

© Airsoft Bazaar - alle rechten voorbehouden 2022